Borrevejlevej 2, Gevninge, 4000 Roskilde

Rummelig murermestervilla med i alt 247 m2, i flot stand med mange muligheder

-
Velbygget murermestervilla med central beliggenhed og god plads, og mange spændende muligheder både i huset og udenfor på den 1.243 m2 store grund med gode tilkørselsforhold for parkering af biler, trailer, motorcykel, båd m.v.

Ejendommen har i alt 247 m2, og indeholder en fordeling på 145 m2 boligareal i ét plan, 70 m2 opvarmet og højloftet kælderetage, 32 m2 hyggelig havestue og 22 m2 carport til 2 biler samt et udhus. Rumfordelingen i huset byder på et separat soveværelse eller arbejdsrum med egen indgang fra entréen, en stor opholdsstue i direkte forbindelse med køkken og havestue samt et toilet og endnu to soveværelser.

Underetagen har ligeledes egen indgang fra entréen, og byder på flere praktiske og anvendelige rum i dagligdagen. Vaskerum, badeværelse, ekstra toilet og et værksted eller rum til pladskrævende opbevaring, gæsterum osv. Haven er flot anlagt med græsplæne, busk og træer, flisegang og en stor terrasse.

Der er løbende foretaget mange forbedringer på ejendommen, så det hele fremstår flot og nydeligt. Der er blevet hulmursisoleret og lagt 300mm isolering på loftet. Taget er nylagt og der er tidligere skiftet energivinduer, køkkenelementer, badeværelse, trægulve, døre, lofter, stikkontakter m.m. Huset opvarmes via vandbåret varmeanlæg og oliefyr. seneste årlige udgift er anslået til 16.600 kr. Energimærket kan løftes fra E til B, og A2010 ved de få rentable forbedringsforslag.

Der udfærdiges tilstandsrapport og eleftersyn ved salget.

Kontakt Michael Hoffström på telefon 42 75 79 80 for en fremvisning.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.